Hoe werkt Lillefant?

Misschien heeft u al wat ervaring met online shoppen of misschien is dit wel uw eerste keer! Omdat iedere webshop andere methodes heeft, leggen we hier uit hoe u op een snelle, simpele en aangename manier kan shoppen bij Lillefant!

Voor alle vragen, opmerkingen of problemen kan u ons steeds bereiken via info@lillefant.com


Zoeken naar de artikelen van jouw keuze.

In onze webshop is de kleding onderverdeeld in 2 categorieën, nl jongens en meisjes.
Wanneer u op één van deze categorieën klikt, kan u links nog een keuze maken uit verschillende productfilters (kledingmaten, soort kleding, merk, ...). Op deze manier heeft u een mooi overzicht van wat nog beschikbaar is in uw keuze.
U kan ook gebruik maken van de zoekmachine bovenaan de pagina. U typt een trefwoord in naar keuze (olifant, rood, jas, ...). en krijgt dan een overzicht van al de producten die aan het trefwoord voldoen.  
U kan ook onmiddellijk op merk zoeken. De lijst met merken vindt u in de linkerkolom.  Klik op uw merk naar keuze en alle artikelen van dit merk worden weergegeven.


Kortingcodes, cadeaubonnen of waardebonnen valideren.

Op elke cadeaubon of waardebon vindt u een code.
Onderaan in uw winkelwagen vindt u het vakje ‘kortingscode’. Vul daar de code in en druk op ‘toevoegen’. Uw cadeau- of waardebon wordt nu automatisch verrekend.
Indien de waarde van uw bestelling groter is dan de waarde van uw cadeau- of waardebon, wordt het verschil automatisch verrekend bij het afhandelen van uw bestelling.
Is de waarde van uw bestelling kleiner, dan sturen wij u bij het verzenden van uw bestelling een tweede code met het resterende bedrag op. De eerste, reeds gebruikte code, vervalt dan.

Ook bij onze acties, maken we meestal gebruik van codes.
Bestellingen die gemaakt werden voordat de actie (code) van start ging, kunnen niet van deze korting genieten.

Tip: veel van deze acties worden vooraf aangekondigd op Facebook. Word fan van onze pagina en geniet zo van onze vele voordelen! Klik hier om naar de facebookpagina te gaan!

Verzending

Bestellingen worden binnen 24u na ontvangst van de betaling verzonden via Bpost 24h.
OPGELET: tijdens solden en actiedagen kan de levertijd oplopen tot 1 week.
Buitenlandse bestellingen worden altijd via DHL verzonden.


Verzendkosten

 • België: € 3.5 (gratis vanaf € 35 )
 • Nederland: € 3,5  (gratis vanaf  € 50 ) 
 • Overige EU-landen: € 16 (gratis vanaf € 200  )


Ruilen en retourneren

Bent u niet tevreden over een of meerdere artikel(en) dan kan u deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet "verkopen op afstand"). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering er van. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goedertrouw beschreven.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

Items aangekocht tijdens solden kunnen geretourneerd worden in ruil voor een waardebon.

 • Artikelen die 50% of meer zijn afgeprijsd kunnen niet geretourneerd of geruild worden.
 • Items aangekocht tijdens solden kunnen geretourneerd worden in ruil voor een waardebon.
 • Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.
 • De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd, ongedragen, voorzien van aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien het artikelkaartje niet meegestuurd is, zijn wij genoodzaakt om 25% van het aankoopbedrag in mindering te brengen op het terug te storten bedrag.
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Lillefant niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door www.lillefant.com.
 • Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag ( excl. verzendkosten ) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.


Hoe kunt u retourneren/ruilen?
Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar info@lillefant.com met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel

 • factuurnummer
 • artikelnaam
 • aankoopdatum
 • uw bankgegevens
 • reden


Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop. Kies vervolgens voor de betaaloptie: "overschrijving" en vermeld bij opmerkingen: "bestelling ivm retour". Deze betaling hoeft u niet meteen uit te voeren. Het totaalbedrag van de nieuwe bestelling wordt berekend aan de hand van de geretourneerde items.

Retouradres:
Lillefant
Brulens 30 unit 25
2275 Gierle
België